Thursday 14th December 2017

Om oss – Bra länkar

Flygbangkok.se är en informativ sajt om det härliga resmålet Bangkok. Besökaren får läsa om varför Bangkok är ett sådant speciellt land och ges dessutom möjlighet att hitta och boka billiga flygresor.

Bra länkar för er som ska resa till Thailand
Tripadvisor ger en mycket bra överblick över staden. Här man kan se massor med bilder och läsa recensioner som andra resenärer delger och mycket annat.

Swedenabroad har en matnyttig sida med aktuell information om områden i Thailand som man just nu bör undvika. Dessutom finns det annan nyttig information om aktuella tips och råd vad det gäller alt frpn säkerhetsläget till giftiga djur.

Valuta och finans
Resevaluta har en bra tjänst för att räkna ut aktuell valutakurs på baht som valutan heter som används i Thailand.

Bank24 jämför blancolån om du behöver finansiera din resa till en lägre ränta än de klassiska snabblånen så är blancolån ett bättre alternativ. Bank24 jämför bankernas lån och du kan se vilken ungefärlig ränta du får samt vilka villkor som är förknippade med lånet.

Smslåneguiden har en bra överblick för er som vill låna lite extra pengar för er resa till Bangkok med korttidslån eller smslån som det också kallas. Här kan man söka lån mellan 500 kr upp till 20 000 kr.

Comments are closed.